rss

Clientii Nostrii

" Cuvantul cheie in economia de astazi este globalizare; pietele devin din ce in ce mai internationale sau globale. Piata economica se extinde din traditionalele sale granite la intreaga lume, si noi arii sunt deschise datorita legii cererii si ofertei, a competitiei internationale."
-Jilaveanutranscom.ro

img

Danone

Danone Romania are astazi in portofoliu peste 60 de referinte de produse. Cea mai mare pondere o reprezinta iaurturile: simple, cu fructe, traditionale sau probiotice.

img

La Dorna - Lactis Group

LaDORNA este unul dintre cele mai dezvoltate branduri de pe piaţa produselor lactate din România şi lider pe piaţa laptelui UHT.

img

Friesland Campina

Friesland Foods este o companie producătoare de produse lactate din Olanda. Din ianuarie 2009 isi schimba numele in FrieslandCampina dupa achizitionare Campina in 2008.

img

Sole Mizo

Sole Mizo este din 2008 unicul distribuitor în România al produselor lactate Sole, produse fabricate de către firma mamă Sole Mizo ZRT, cel mai mare procesator de produse lactate din Ungaria

img

Coca Cola

Coca-Cola HBC Romania este cea mai mare companie din industria bauturilor non-alcoolice din Romania si imbuteliator francizat al Companiei Coca-Cola.

img

Pepsi

Pepsi-Cola, un brand foarte important pentru PepsiCo, a fost disponibil în România încă din perioada comunistă, începând să fie fabricat în România în anul 1965.

img

Lesaffre

Fondat in 1853 grupul Lesaffre a inteles de la inceput ca intreaga lume este o piata de desfacere. In Romania, este reprezentata de compania Lesaffre Romania din anul 1999.

img

Norbert Dentressangle

Aparuta inca de acum 30 de ani, Norbert Dentressangle continua cresterea. Din 1979 a creat o ruta de transport pe axa Europa - Regatul Unit al Martii Britanii.

img

Cora

În România există opt hipermarket-uri Cora — trei în București și câte unul în urmãtoarele orașe: Cluj-Napoca, Baia Mare, Constanța, Drobeta-Turnu Severin, Arad. La Bacau se va deschide al 9-lea magazin.

img

Lidl

Retailerul german Lidl, unul dintre cei mai agresivi jucători de pe segmentul discounterilor la nivel mondial, şi-a asigurat o poziţie importantă pe piaţa din România în 2011

img

Selgros

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanți actori din comerțul românesc și deține 19 magazine în România.

img

Green Fiber - Green Group

GreenFiber International este parte integranta a unei investitii care a resuscitat industria maselor plastice si a pus bazele "industriei verzi" in Romania.

Locatia Noastra

Ne apreciaza